Hrant Dink Cinayeti

 Ülkemiz gene zor günlerden geçiyor. Birileri bizim huzur içinde olmamızdan her zaman rahatsız oldular, halen de olmaya devam ediyorlar….

Kendimi bildim bileli üzerimizde kirli oyunlar oynanıyor. İçimizdeki farklılıklar sorunmuş gibi önümüze getirilmeye çalışılıyor. İnsanların birlik içinde barış içinde yaşamaları istenmiyor… Hatırlarsanız 80 öncesinde sağcı görüntülü kişiler solcuların kahvehanelerini basıp oradakileri öldürür, ardından solcu tipliler de sağcıların kahvehanesini basar ve sağcıları öldürürlerdi, iki taraf ta saldırıyı öteki tarafın yaptığını düşünür düşmanlığını pekiştirirdi..Oysa yıllar sonra ortaya çıktı ki o ilk saldırıları hep GİZLİ GÜÇLER yapıyordu. Ölenler hep bizim insanlarımız değil miydiler?

Son yıllarda müzmin düşmanlarımızdan kaypak F…..’nın (ismi tam vermek riskli ama anladınız siz ) desteğiyle Türk-Ermeni çatışması pompalanmak isteniyor. Ermeni tasarısını kabul ettikleri yetmiyormuş gibi yurdumuzdaki ermeni vatandaşlarımıza da saldırmaya başladılar…

Hrant Dink gizli güçlerin adamı olsaydı öldüğünde delik bir ayakkabı giyiyor olmazdı… Kirli oyunlarda kullanılan insanlar delik ayakkabıyla dolaşmazlar çünkü, aldıkları maddi destekle ilk yapacakları şey hayat standartlarını yükseltmek olur öyle insanların… Hrant Dink bir T.C: vatandaşı ermenidir. Düşüncelerini yazdığı için bir insanın öldürülmesi ne kadar mantıklıdır? Güzel olan şey farklı düşüncelerin barışçıl bir şekilde yaşayabilmelerini sağlamak değil midir?

Onu öldüren veya öldürten kuvvetleri iyi tanımanızı rica ediyorum… Bu kirli eller boş durmayacaklardır. Allah oyunlarını başlarına çalsın diyorum sadece….

Birlik beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle…….

19.01.2007

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.